Hoofdsponsoren Wielercomité Nijeveen

Startlijst tijdrit Nijeveen 2024

Welkom bij de officiële startlijst van de tijdrit georganiseerd door het wielercomité Nijeveen. Hier vind je alle informatie over de deelnemers, hun starttijden en aanvullende details over het evenement. De tijdrit is een van de meest spannende onderdelen van onze wieleractiviteiten en trekt elk jaar vele enthousiaste wielrenners en supporters.

Deelnemers en starttijden

Hieronder vind je de volledige startlijst van de tijdrit. Alle deelnemers worden vermeld met hun starttijden. Deze starttijden zijn zorgvuldig gepland om een vloeiend verloop van de race te garanderen.

Startlijst WFN NK Tijdrijden 2024

Over de Tijdrit

De tijdrit van het wielercomité Nijeveen is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij individuele wielrenners tegen de klok racen. De route is zorgvuldig uitgezet om zowel uitdaging als veiligheid te bieden aan alle deelnemers. De tijdrit is opgedeeld in verschillende categorieën, zodat iedereen een eerlijke kans heeft.

Locatie en route

De tijdrit start en eindigt op de Tussenboersweg in Nijeveen. De route loopt door de weilanden van Nijeveen en biedt zowel deelnemers als toeschouwers prachtige uitzichten.

Inschrijven

Wil je nog deelnemen aan de tijdrit? Inschrijven kan via onze website. Zorg dat je op tijd bent, want het aantal plaatsen is beperkt.

Supporters

We nodigen iedereen uit om onze deelnemers aan te moedigen langs het parcours. Jouw support maakt het verschil!

Share This