Wielerevenementen 2023

Het Wielercomité Nijeveen is trots om aan te kondigen dat ze in 2023 weer een aantal geweldige wielerevenementen zal organiseren.

19 juni Molenloop Nijeveen

Op 19 juni zal de Molenloop Nijeveen plaatsvinden, een wedstrijd waarbij de jongste deelnemers een rondje langs een gedeelte van het Streetrace parcours en langs de mooiste plekjes van Nijeveen afleggen. Een afwisselende rond met veel publiek en gezelligheid. Of het nu regent of de zon schijnt, de Molenloop in Nijeveen wordt altijd met veel plezier gelopen met vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes en buurkinderen.

19 juni MTB Streetrace Nijeveen

Dit wordt gevolgd door de MTB Streetrace Nijeveen, een spannende en uitdagende wedstrijd waarbij de deelnemers zich een weg moeten banen door de straten van Nijeveen.

7 juli Omloop van Nijeveen

Op 7 juli zal de Omloop van Nijeveen plaatsvinden, een wedstrijd waarbij de deelnemers een ronde door de prachtige omgeving van Nijeveen moeten afleggen. Deze wedstrijd is een echte uitdaging voor zowel de professionele als de recreatieve wielrenners.

8 juli WFN NK Tijdrijden

Tot slot zal op 8 juli het WFN NK Tijdrijden plaatsvinden. Dit is een van de meest prestigieuze wedstrijden van Nijeveen, waarbij de snelste tijdrijders van het land tegen elkaar strijden om de titel van Nijeveens kampioen. Dit is een unieke kans om de beste wielrenners in actie te zien in de prachtige omgeving van Nijeveen.

Doe mee of kom kijken

De Wielercomité Nijeveen nodigt iedereen uit om deel te nemen of te komen kijken tijdens deze geweldige evenementen. Dit zijn momenten die je niet wilt missen. Wij hopen u te zien op een of meerdere van deze evenementen in 2023!

Inschrijven is nog niet mogelijk. 

Laatste nieuws

Wielerevenementen Nijeveen 2023

Het Wielercomité Nijeveen organiseert in 2023 wederom de Molenloop, MTB Streetrace, Omloop van Nijeveen en WFN NK Tijdrijden in Nijeveen. 

  • 19 juni – Molenloop
  • 19 juni – Streetrace
  • 07 juli  – Omloop van Nijeveen
  • 08 juli  – WFN NK Tijdrijden

 

 

 

 

 

 

 

Sponsors Wielercomite Nijeveen
Share This