Laatste nieuws

  • Inschrijven WFN NK TIJDRIJDEN
  • Inschrijven MTB Streetrace Nijeveen
  • Foto’s evenementen 2022 zijn gemaakt door Rick van der Werf (Molenloop, Streetrace, Omloop van Nijeveen en WFN NK Tijdrijden).

Wielerevenementen Nijeveen 2023

Het Wielercomité Nijeveen organiseert in 2023 wederom de Molenloop, MTB Streetrace, Omloop van Nijeveen en WFN NK Tijdrijden in Nijeveen. 

  • 19 juni – Molenloop
  • 19 juni – Streetrace
  • 07 juli  – Omloop van Nijeveen
  • 08 juli  – WFN NK Tijdrijden 

19 juni Molenloop Nijeveen

Op maandag 19 juni vindt de jaarlijkse Molenloop in Nijeveen plaats. Een gezellig en sportief uitje voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. Dit jaar keert de Molenloop terug naar het centrum van Nijeveen. De jonge deelnemers rennen een rondje langs een gedeelte van het Streetrace parcours en langs de mooiste plekjes van Nijeveen, zoals Molen De Sterrenberg. Vanaf 16.15 uur kunnen kinderen zich inschrijven bij de start/finish aan de Dorpsstraat, om vervolgens om 17.00 uur van start te gaan. Kom langs en moedig de kinderen aan terwijl zij een fantastische middag beleven vol beweging en plezier!

Volg het evenement Molenloop op Facebook.

19 juni MTB Streetrace Nijeveen

Kom naar de Rabobank Streetrace van Nijeveen op maandag 19 juni! Ook dit jaar is de Rabobank Streetrace voor iedereen. Het parcours is eenvoudig, maar toch een klein beetje spannend. Er is een wedstrijd voor jeugd, wedstrijdrijders, funklasse en Nijeveners. Om 19.00 uur starten de jeugd en Nijeveners en om 20.30 uur gaan de wedstrijdrijders en funklasse los. Het evenement is onderdeel van de MTB Streetrace Competitie Noord-Oost. Mis deze avond vol adrenaline en spanning niet. Doe mee of kom kijken en aanmoedigen!

Volg het evenement Streetrace op Facebook.

 

Wielerweekend Nijeveen

 

7 juli Omloop van Nijeveen

Op 7 juli zal de Omloop van Nijeveen plaatsvinden, een wedstrijd waarbij de deelnemers een ronde door de prachtige omgeving van Nijeveen moeten afleggen. Deze wedstrijd is een echte uitdaging voor zowel de professionele als de recreatieve wielrenners.

Volg het evenement Omloop op Facebook.

Doe mee of kom kijken

Wielercomité Nijeveen nodigt iedereen uit om deel te nemen of te komen kijken tijdens deze sportieve evenementen!

8 juli WFN NK Tijdrijden

Tot slot zal op 8 juli het WFN NK Tijdrijden plaatsvinden. Dit is een van de meest prestigieuze wedstrijden van Nijeveen, waarbij de snelste tijdrijders van het land tegen elkaar strijden om de titel van Nederlands kampioen. Dit is een unieke kans om de beste wielrenners in actie te zien in de prachtige omgeving van Nijeveen.

Volg het evenement Tijdrijden op Facebook.

INSCHRIJVEN WFN NK TIJDRIJDEN

 

Onze hoofdsponsoren

Hoofdsponsoren Wielercomité Nijeveen
Share This